Ellipsis werkzaam voor Royal Schiphol Group

Ook in 2020 versterkt Ellipsis het ACSM-team van de afdeling ASM van Royal Schiphol Group. Onze medewerkers worden in het scrum team van deze afdeling ingezet als scrum master en test-engineer. Samen met de Schiphol medewerkers werken wij aan een vernieuwing van het Scada systeem waarmee met name passagiers vervoermiddelen in de gaten worden gehouden.

Nieuwe website Ellipsis online!

Het is zover! De nieuwe website van Ellipsis is up and running! Hier vindt u alle informatie over onze producten, ons bedrijf en onze visie. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Rechtenfaculteit Maastricht gaat PontifexWorkflow inzetten

De Rechtenfaculteit van de Universiteit van Maastricht gaat PontifexSurvey aangevuld met de Workflowmodule inzetten voor het komende academisch jaar 2015-2016. Door de inzet van de Workflowmodule kunnen de PontifexSurvey formulier efficiënt beoordeeld worden en krijgt de Onderwijsadministratie een extra tool om dit proces goed te kunnen beheren.

HVA zet PontifexSurvey in voor Studiekeuzegesprekken 2014-2015

De Hogeschool van Amsterdam heeft ervoor gekozen om PontifexSurvey in te zetten voor de instroom 2014-2015. Ruim 20.000 aanmeldrecords zijn in de periode april-september 2014 door PontifexSurvey verwerkt. Alle nieuwkomende studenten kregen een PontifexSurvey webformulier aangeboden met een algemeen en een opleidingsspecifiek gedeelte.

Geïntegreerd met het formulier werden de afspraken voor de matchingsgesprekken gepland,  zodat PontifexSurvey met grrot succes een groot deel van het logistieke proces rondom de Studiekeuzegesprekken kon verzorgen.

HvA zet PontifexSurvey in voor intake-proces

5 domeinen van de Hogeschool van Amsterdam zetten PontifexSurvey in voor de instroom 2012-2013.

Geen selectie, maar controle aan de poort. Dat wil de Hogeschool van Amsterdam bereiken met de intakegesprekken die zij vanaf komend collegejaar met duizenden startende studenten gaat voeren. De HvA hoopt hiermee het aantal studenten dat na het eerste jaar al stopt drastisch terug te dringen.

PontifexSurvey exclusiviteit voor Ellipsis

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam is door Ellipsis de PontifexSurvey applicatie ontwikkeld. Hiermee kunnen op een gebruikersvriendelijke manier ingewikkelde webformulieren worden ingericht waarbij de antwoorden van de ingevulde formulieren kunnen worden teruggekoppeld naar de diverse backoffice systemen.
Met ingang van Augustus 2009 heeft Ellipsis het exclusieve recht op deze applicatie verkregen waarmee Pontifex-Survey beschikbaar komt voor alle WO en overige educatieve instellingen.